Molim vas pričekajte
Menu
Država:
Hrvatska
Grad:
Osijek
Adresa:
Josipa Jurja Strossmayera 341
Email:
info@mopiarh.hr
Telefon:
+385 (095) 398 31 35
O nama

Kreacija Prostora s Dušom
Mopiarh Arhitektonska Priča

Mopiarh - Arhitekti
Scroll Down
01
Tko smo mi

Stvaranje prostora s karakterom - Mopiarh projektantski tim

"Naša strast za kreativnošću i predanost izvrsnosti pokreću Mopiarh - arhitektonski studio koji pruža inovativna rješenja i vrhunsku uslugu. Uz bogato iskustvo u arhitekturi, graditeljstvu i dizajnu, postavljamo visoke standarde u svakom projektu koji preuzmemo.

Kroz godine rada, stvorili smo zavidan portfelj raznovrsnih projekata - od stambenih zgrada i poslovnih kompleksa do javnih prostora i urbanističkih planova. Svaki projekt doživljavamo kao priliku za stvaranje inspirativnih okoliša koji nadahnjuju ljude i unapređuju živote.

Naša predanost detaljima i beskompromisna pažnja prema potrebama naših klijenata omogućuju nam da svaki projekt oblikujemo prema njihovim jedinstvenim vizijama. Uvažavamo funkcionalnost, estetiku i održivost u svakoj fazi projektiranja, s ciljem da postignemo izvrsnost na svakom koraku.

Surađujemo s multidisciplinarnim timom stručnjaka, od arhitekata i inženjera do krajolik dizajnera i konzultanata, kako bismo osigurali cjelovito i dobro koordinirano izvršenje projekata. Naša integrativna pristup i timski duh ključni su za uspješno ostvarenje kompleksnih projekata.

U Mopiarh-u ne težimo samo stvaranju zgrada, već stvaramo prostore u kojima ljudi žive, rade i uživaju. Naša misija je oblikovati održivu i inspirativnu budućnost, stvarajući arhitektonsku baštinu koja će trajati generacijama.

Hvala vam što ste dio naše priče. Radujemo se suradnji i zajedničkom putovanju prema stvaranju izvanrednih arhitektonskih iskustava."

02
Što radimo?

Oblikujemo Inspirativne Prostore

"U Mopiarh-u posvećujemo se umjetnosti arhitekture kroz inovativan i sveobuhvatan pristup projektiranju. Naš stručni tim arhitekata i inženjera surađuje zajedno kako bi oblikovali izvanredne prostore koji nadmašuju očekivanja naših klijenata.

Od početne ideje do posljednjeg završnog dodira, svaki projekt za nas predstavlja priliku za stvaranje jedinstvenog, funkcionalnog i estetski privlačnog okoliša. Bez obzira radi li se o stambenom, komercijalnom ili javnom prostoru, trudimo se razumjeti potrebe i ciljeve naših klijenata kako bismo ih pretvorili u stvarnost.

Naša usmjerenost na detalje, inovativne tehnologije i održiv pristup omogućuju nam stvaranje zgrada i prostora koji ne samo da impresioniraju, već i poboljšavaju kvalitetu života korisnika. Zalažemo se za inteligentno korištenje resursa i ekološki osvješten dizajn kako bismo stvarali okolišno osviještene projekte.

Kroz suradnju s našim klijentima, nastojimo prepoznati jedinstvene potrebe i identitet svakog projekta. Nudimo personaliziran pristup i fleksibilnost kako bismo zadovoljili različite zahtjeve i ciljeve.

Naša vizija nadilazi dizajn građevina. Kreiramo prostore koji pričaju priče, oplemenjuju okolinu i ostavljaju trajan dojam na korisnike. Uz nas, vaša arhitektonska vizija postaje stvarnost."

03
Usluge

Idejni/Glavni/Izvedbeni projekt

Idejni projekt je početna kreativna faza koja prikazuje osnovne ideje i koncepte, glavni projekt je detaljniji plan koji obuhvaća tehničke aspekte, dok je izvedbeni projekt precizan i obuhvaća sve potrebne informacije za izgradnju.

Dizajn interijera/eksterijera

Dizajn interijera odnosi se na uređenje unutarnjeg prostora, dok dizajn eksterijera obuhvaća uređenje vanjskog okoliša zgrade ili prostora.

Arhitektonske vizualizacije

Realistične digitalne slike ili renderi koje prikazuju projekte zgrada i prostora prije nego što su izgrađeni.

Krajobrazna arhitektura

Planiranje i projektiranje vanjskog prostora, uključujući vrtove, parkove, trgove i krajolik.

Point Cloud

Skup točaka u trodimenzionalnom prostoru, obično dobiven pomoću 3D skenera, koji se koristi za stvaranje digitalnog modela stvarnog okoliša.

Etažiranja

Proces podjele zgrade na zasebne etaže, odnosno katove.

Legalizacija

Postupak kojim se nezakonito izgrađeni objekti ili građevinske radnje legaliziraju kako bi postali legalni prema zakonima i propisima.

Energetski certifikat/Fizika

Energetski certifikat je dokument koji prikazuje energetsku učinkovitost zgrade, dok fizika zgrade obuhvaća proučavanje ponašanja i performansi zgrade u odnosu na toplinu, svjetlo i zvuk.

BIM Management

Upravljanje projektima koristeći metodologiju BIM (Building Information Modeling) kako bi se osigurala suradnja i učinkovitost u cijelom timu.

Facility Management

Upravljanje i održavanje zgrade ili poslovnog prostora kako bi se osigurala funkcionalnost, sigurnost i udobnost za korisnike.

Katalog stanova

Publikacija koja sadrži opise, fotografije i informacije o dostupnim stanovima u nekom stambenom objektu ili kompleksu.

MEP

Skraćenica za Mechanical, Electrical, and Plumbing, odnosno skup inženjerskih disciplina koje se bave mehaničkim, električnim i vodovodnim sustavima u zgradama.

04
Zaposlenici

Naš nevjerojatni tim

Slider Navigation
Ivana Svalina

Ivana Svalina

Arhitektica

Dragica Glavaš

Dragica Glavaš

Arhitektica

05
Možemo postati partneri

Uzajamno Rastimo - Partnerstvo s Mopiarh Arhitektonskim Studiom

U Mopiarh arhitektonskom studiju vjerujemo u snagu partnerstva i suradnje. Nudimo vam priliku da postanete naši partneri u stvaranju inovativnih, funkcionalnih i estetskih arhitektonskih rješenja. Kroz zajedničku kreativnost, stručnost i predanost, ostvarimo vaše vizije i ostavimo dubok dojam na okolinu. Postanimo partneri u oblikovanju budućnosti - dobrodošli u Mopiarh tim!

06
Svjedočanstva

Naši klijenti kažu

Slider Navigation

Ana K.

Investitor

Surađivati s Mopiarh arhitektonskim studiom bilo je sjajno iskustvo. Njihova kreativnost, profesionalnost i pažnja prema detaljima doveli su do predivnog dizajna koji je nadmašio naša očekivanja. Toplo preporučujemo njihove usluge

Marko S.

Direktor

Mopiarh studio pružio nam je izuzetnu podršku tijekom cijelog projekta. Njihov tim arhitekata i inženjera surađivao je s nama u svakoj fazi, prilagodivši se našim potrebama i vizijama. Rezultat je bio inovativan i funkcionalan prostor koji koristimo s velikim zadovoljstvom.

Petra L.

Investitor

Nakon što smo angažirali Mopiarh za projekt naše obiteljske kuće, nismo mogli biti sretniji. Njihov pristup arhitekturi s istinskom strašću i kreativnošću stvorio je dom iz snova za nas. Hvala vam na nezaboravnom iskustvu

Poziv na akciju

Imate li projekt?

Neka vaše arhitektonske vizije postanu stvarnost - surađujmo zajedno kako bismo stvorili inspirativan i funkcionalan prostor koji odražava vaš jedinstveni identitet.